Konstrundan i Majorna | Waterfront Hotel firar med Konstpaket
22187
post-template-default,single,single-post,postid-22187,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
Waterfront Hotel

Waterfront Hotel firar med Konstpaket

I hjärtat av Konstrundan hittar vi Hotel Waterfront – en perfekt utgångspunkt för konstrundans alla besökare, lokala som tillresta.

Med endast några minuters promenad till majoriteten av konstnärerna ateljéer, blir Hotel Waterfront en naturlig hub under konsthelgen. Läget vid kajkanten bjuder även in till en trevlig fem-minuters promenad mot Röda Sten där den stora samlingsutställning hålls.

Varför ska man besöka eller bo hos just er på Konstrundan? Vi frågar Annika Davidsson från Hotel Waterfront:

”Som hotell befinner vi oss i Göteborgs konstnärstätaste stadsdel – Majorna. Förutom den autentiska och genuina miljön i vårt område året om, så har vi även turen att befinna oss mitt i vårens konstrunda. Rundan är verkligen ett populärt event i vår stad, och vi ser gamla som unga spatsera förbi kajen i jakt på spännande ateljéer i området att besöka. Hos oss kan man fylla på energin i vår AFTER ART eller bo över och ta del av vårt Konstpaket med boende, mat, dryck och konst. Närmare konstnärerna än hos oss kommer man inte, helt enkelt ”

 

På Hotel Waterfront 12-14 april:

AFTER ART
För Göteborgaren på besök i Majorna eller som hotellgäst kan man besöka deras restaurang och AFTER ART med utsikt över hamn & hav, på våning två i det forna porterbryggeriet. 
Specialpris på räkmacka med dryck.

 

BOENDE
För den tillreste kan hotellet erbjuda Konstpaket med mat och boende, där de paketerat allt som kan behövas under en konst-helg på Västkusten; övernattning med hotellfrukost, räkmacka med en porter, välkomstpåse designad av Pop-In i Majorna fylld med massa godsaker och dessutom – VIP-visning av utställningen på Röda Sten.
Läs mer om boendepaket på deras hemsida: www.hotelwaterfront.se