Konstrundan i Majorna | Ladda ner appen och vinn konst!
22221
post-template-default,single,single-post,postid-22221,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
KIMGBG App

Ladda ner appen och vinn konst!

Njut av mera konst och vinn ett verk!

2017 firar ju Konstrundan i Majorna 20-årsjubileum! Och det vill vi fira med en tävling för alla nyfikna och trevliga besökare som vandrar kring i Majorna under helgen för att besöka oss Konstnärer. De som besöker flest ateljéer/konstnärer under de tre dagarna tävlar om valfritt konstverk eller konsthantverk utställt på Konstrundan till ett värde av 10 000 kr, 5 000 kr eller
2 500 kr!

Alla besökare kan vara med i tävlingen genom att ladda ner KIM GBG-appen i sin telefon. Logga in med din email-adress och följ instruktionerna! Ju fler ateljéer du besöker, desto fler poäng! Och flest poäng vinner helt enkelt! Om flera gått till lika många ateljéer dras lott mellan dessa.
Observera att detta inte är ett auktoriserat lotteri, men vi lovar att vi är rättvisa. Styrelsen i Konstrundan kommer att dra vinnaren på söndagskvällen och meddelar detta via mail eller telefon.
 Sedan får de tre vinnarna ta kontakt med valfri konstnär i Konstrundan för att komma tillbaka och välja ett verk.
Vinnarna kommer att publiceras på hemsidan med det verk de valt.

Vi hoppas att detta kommer att locka många besökare att ta sig runt hela Majorna och kanske besöka alla 73 deltagande Konstnärer! Och träffa de medverkande konstnärerna de förut inte riktigt känner innan.
Nyfikenheten ska locka!